Not known Facts About بیماری های مشابه سلیاک

بیماری سلیاک موجب حمله سیستم ایمنی بدن به روده کوچک می شود و بیماری دیابت به لوزالمعده آسیب می زند.

به طور معمول، شما می توانید از طریق آب آلوده یا قرار گرفتن در معرض فرد مبتلا به این بیماری، به بیماری ژیاردیازیس مبتلا شوید.

اگر پزشک متخصص کودکان، احتمال ابتلا به سلیاک را بدهد، درخواست انجام آزمایش خون می‌کند. جواب آزمایش خون تشخیص قطعی بیماری سلیاک نیست، تنها احتمال ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری را تعیین می‌کند.

تغییر رنگ مدفوع می تواند نشان بیماری باشد. بیشتر این تغییر رنگ در نوزادان مطرح است اما در افراد بزرگسال نیز به دلیل بیماری تغییر رنگ مدفوع اتفاق می افتد.

همچنین وجود باکتری معده و روده و عفونت های گوارشی می‌تواند باعث پیشرفت این بیماری شود.

صرع در کودکان و نوزادان؛ از علائم تا درمان بیماری صرع در کودکان یکی از بیماری هایی است که

وجود سنگ کیسه صفرا یا رسوب در کیسه صفرا، مقدار صفرایی که به روده شما می رسد را کاهش می دهد. این اختلالات نه تنها می توانند موجب ایجاد درد شوند بلکه یکی از علل ایجاد مدفوع زرد هستند.

بیماری سلیاک کشنده نیست و می توان با پرهیز غذایی از آن پیشگیری کرد. اما در صورتی که بیماری سلیاک به موقع درمان نشود ممکن است باعث بروز یکسری عوارض و یا حتی عامل ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان روده کوچک، بروز مشکلات عصبی،سوء تغذیه و کمبود کلسیم شود.

معمولا سلیاک در کودکان در سنین ۲ تا ۳ سالگی تشخیص داده می‌شود. بیماری سلیاک چیست و چگونه درمان میشود اما چگونه تشخیص دهیم که کودک ما مبتلا به سلیاک است؟

معمای تصویری

قوانین و مقررات ارسال نظر را مطالعه کرده و آن را می‌پذیرم ارسال نظر نظرات احمدطهمورثی

۲۲ مدل هایلایت جذاب جوگندمی

باهوش‌ها رو به حل این معما دعوت می‌کنیم

توجه داشته باشید که علائم سلیاک در کودکان می‌توانند بسته به عوامل مختلف بین کودکان متفاوت باشند. مواردی که باعث تفاوت علائم در کودکان می‌شوند عبارتند از:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *